LID WORDEN

Welkom bij Uw Mediator

Lid worden van dit platform is een verstandige keuze, als u meer potentiële klant wilt bereiken.

Platform voor ambitieuze Mediators

Uw Mediator is een landelijk platform voor gecertificeerde mediators die zich professioneel willen profileren in de markt. U kunt zelf aangeven waar uw aandachtsgebieden liggen en wat uw specialisatie is. Door te verenigen op één platform worden leden beter gevonden tegen lagere kosten en met een betere propositie dan elke mediator individueel kan bereiken.

Wij bieden een platform waar uw potentiële klant veel informatie kan terugvinden en geleid word naar de persoonlijke pagina van de mediator van zijn of haar keuze en die rechtstreeks benaderen. Naast uw-mediator.nl bieden wij u ook de mogelijkheid om uzelf te presenteren op een gespecialiseerde website naar keuze. Kijk hiervoor op uw-scheidingsmediator.nl uw-nalatenschapsmediator.nl of uw arbeidsmediator.nl

Wat zijn de kosten en wat levert het op?

Wij rekenen geen entree-fee en het lidmaatschap van Uw Mediator begint met een pakket van slechts € 27,50 per maand. Verder kunt u desgewenst een budget bepalen voor lokale Google Adwords en dit ook per kalendermaand aanpassen, afhankelijk van de ruimte in uw agenda. Verder zijn er geen verplichtingen of bijkomende kosten.

Het primaire doel van onze organisatie is om leads te genereren voor onze mediators en daarmee hun omzet te verhogen. Daartoe wordt deze website zorgvuldig, dagelijks geoptimaliseerd om goed te scoren in de organische zoekresultaten van Google. Daarnaast wordt met Google Adwords de markt continu getarget om de doelgroep optimaal te bereiken en van goede informatie te voorzien.

7 goede reden om lid te worden van uw-mediator:

  • Mooi platform met goede prestaties en relevante content.
  • Geen entree-fee, lage abonnementsgelden en een opzegtermijn van 1 maand!
  • U blijft volledig zelfstandig met uw eigen logo, contactgegevens en exposure!
  • Wij bieden u Promo pakketten om uw persoonlijke pagina lokaal te promoten
  • U profiteert van de algemene Google Adwords en Facebook promoties.
  • Mogelijkheden om te profileren op gespecialiseerde websites zoals uw-scheidingsmediator
  • Wij ontzorgen u bij uw marketing, zo heeft u meer tijd voor mediations!

 

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op voor nadere informatie!

Ga naar de website van het secretariaat en word ook lid!